متن دلخواه

پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز بهورز

دکتر اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت روز بهورز پیامی را ارسال کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، متن پیام معاون بهداشت به مناسبت روز بهورز به شرح ذیل است:

نام گذاری دوازدهم شهریور ماه به عنوان روز ملی بهورز توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال 1363صورت گرفت و با هدف کمک‌رسانی هر چه بیشتر به ارتقای سلامت روستاییان کشور و همچنین تحقق یکی از اهداف مقدس انقلاب اسلامی مبنی بر فقر زدایی از روستاها انجام شد و در این راستا نظام سلامت دست به تاسیس خانه‌هایی با نام خانه بهداشت زد و برای تامین کادر سلامت این خانه‌ها به تربیت افرادی همت گمارد که بهورز نام گرفتند.

فعالیت‌های پیشگیری و ارتقای سلامت این عزیزان باعث کاهش میزان مرگ و میر در روستا‌ها، واکسیناسیون کودکان، آموزش مادران و...شد که توسط بهورزان کشور صورت می‌گیرد. بی‌تردید یکی از ارزشمندترین و موثرترین سرمایه‌ها برای تحقق اهداف نظام سلامت بهورزان گرامی هستند که فعالیت‌های آنها تاثیر چشمگیر و شگرفی بر بهبود شاخص‌‌های سلامت در روستاهای کشور داشته و دارد.

اینجانب ضمن تبریک صمیمانه این روز، از زحمات خالصانه و همکاری مسئولانه شما بهورزان ارجمند در خصوص اعتلای سلامت جامعه قدردانی می‌نمایم. امید است با استعانت از بارگاه پروردگار یگانه و با استمرار کوشش و تلاش بیش از پیش در این راه مقدس، همواره موفق و مؤید باشید.

دکتر علیرضا اولیایی منش

معاون بهداشت دانشگاه  علوم پزشکی تهران